Atelier Vulcanizare

Executam operatii de vulcanizare pentru toate tipurile de masina

Aveti o intrebare legata de starea rotilor masinii dumneavoastra?
Expertii nostri va ofera consultanta. Solicitati o programare telefonic, la numerele 0769 237 950 / 021 410 42 85, sau completati
formularul de programari.


Echilibrat roti

Echilibrarea rotilor asigura confort la condus si de asemenea preintampina uzura neuniforma sau prematura a anvelopelor. Se va efectua obligatoriu la: montarea unei anvelope noi, la maximum 10.000 km parcursi, sau atunci cand simtim un tremur in volan. Intr-o unitate service, aveti sansa de a va echilibra optimizat ansamblul anvelopa-janta cu aparatura de ultima generatie.

Rotile neechilibrate cauzeaza vibratii care duc la oboseala soferului, la uzura neregulata si prematura a cauciucului si, de asemenea, la uzura nedorita a suspensiei automobilului. Iata de ce o roata echilibrata face diferenta intre un condus placut si unul dezastruos.

Putem spune ca un vehicul este echilibrat in mod corespunzator atunci cand toate componentele de suspensie sau de directie sunt fara defecte si cand ansamblurile de anvelope sau de roti ruleaza drept si corect.


Indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel

In urma impactului cu borduri sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea cu aceasta roata va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia. Recomandam astfel sa se realizeze operatia de indreptat jante periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului", intr-un service auto ce dispune de dotarile tehnice necesare . Sunt aceleasi fenomene care ar trebui sa va atraga atentia ca trebuie sa va echilibrati rotile. In mod normal operatia de indreptat a jantei este premergatoare echilibrarii in sine.


Presiune cu azot in anvelope

Avantajele folosirii azotului in loc de aer:

  • prelungeste viata cauciucului
  • micsoreaza riscul exploziilor
  • verificarea presiunii intr-un service se face la intervale mai mari
  • presiunea din pneuri se pastreaza aproape constanta ceea ce micsoreaza uzura caii de rulare
  • incetineste formarea de rugina pe jante datorita lipsei oxigenului
  • este mai stabil la variatiile de temperatura
  • presiunea cu azot este indicata pentru vehiculele care stationeaza timp indelungat gen remorci sau rulote.

Diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla

La Memphis Service se executa si alte reparatii la roti cum ar fi : aplicare petic la rece, aplicare snur, reetansare anvelope, montare antifurturi roti si capace, montare capace, etc.


Vino cu masina ta la noi si profita de cele mai bune oferte!

Programeaza-te acum!